Gruppeterapi

Gruppeterapi – København

Gruppeterapi har det formål at du får forløst dine gamle traumer, du får en forståelse for dine uhensigtsmæssige mønstre, du får skabt en større bevidsthed om dig selv og du får kontakt med dit eget potentiale, din kreativitet, din glæde og din frihed. Kort sagt du får det bedre, og det er godt for næsten alle. 

I gruppeterapien vil du lære dig selv at kende og måske lære at agere anderledes end du gør ude i den virkelige verden – det er et trygt rum at øve sig i.  Det er min erfaring at der er en stor helende effekt i at arbejde med sig selv i en gruppe og ofte bliver gruppen meget betydningsfuld for den enkelte. Det at høre andre tale om ting man selv turde tale om, eller som man selv har oplevet har stor betydning. I gruppeterapien arbejder du med at være tilstede i nuet, give og modtage feedback og fokusere på din egen personlige udvikling både i og udenfor gruppen. Gennem øvelser og deling i gruppen vil du komme meget tæt på dig selv og de udfordringer du oplever. Du vil opleve et trygt og tillidsfuldt rum, hvor du kan være den du er med alt det du indeholder, uden at skulle gøre noget bestemt eller være en anden end den du er.

Jeg vil vove den påstand at gruppeterapi er godt for næsten alle, det er en måde at dele det der nager én med andre mennesker som selv har oplevet noget lignende. I gruppen kan du blandt andet arbejde med din måde at forholde dig til din historie på, dit forhold til andre mennesker, dine mål og dine ønsker for dit liv.

Klinisk erfaring

Jeg har været gruppeleder/gruppeterapeut de sidste 17 år og har rigtig meget erfaring med terapigrupper. Både med børnegrupper, teenagegrupper, ungegrupper og voksengrupper. Temaerne har været mangeartede fra Børn og unge der er vokset op i alkohol og stof familier til selvudviklingsgrupper. De seneste grupper jeg tilbyder er grupper for pårørende. Jeg tilbyder gruppeterapi i København. Kontakt mig på +45 2681 9000 eller e-mail mail@annagjerluf.dk for nærmere info.

Web Design by WDV STUDIO