Gruppeterapi i København
og på Ærø

Gruppeterapi har det formål at du får mulighed for at møde dig selv sammen med andre. Du kan få forløst dine gamle traumer, samt få en forståelse for dine uhensigtsmæssige mønstre, du får skabt en større bevidsthed om dig selv og du får kontakt med dit eget potentiale, din kreativitet, din glæde og din frihed. Kort sagt du får det bedre, og det er godt for næsten alle.

Målgruppe: Voksne der selv er vokset op i en misbrugsfamilie (alkohol/stoffer).

Om dig:  Du ønsker at være i et terapeutisk fællesskab med andre der kender til at vokse op med misbrug og afhængighed. Som barn var du måske overladt til dig selv og du kender smerten ved at føle svigt og ensomhed.Du ønsker at komme videre.

Gruppen arbejder med at heale gamle traumer og har fokus på at lære at give sig selv kærlighed på en sund måde.

I gruppen kan du få hjælp til at få bearbejdet din historie og de sår du har fået med dig, så du kan udfylde dit fulde potentiale. Gruppen arbejder på kroppens præmisser, langsomt og med god tid til den enkelte.

Jeg vægter runde højt og følger gruppens process.

Der er både mænd og kvinder i gruppen.

Glæder mig til at møde dig.

Udover mine livsgrupper afholder jeg børnegrupper for børn i rusmiddelfamilier, pårørendegrupper for mennesker med en misbrugende partner og efter-volds-grupper for kvinder, der har levet i et voldeligt parforhold.

Kontakt mig for nærmere info.

Klinisk erfaring

Jeg har været gruppeleder/gruppeterapeut de sidste 17 år og har rigtig meget erfaring med terapigrupper. Både med børnegrupper, teenagegrupper, ungegrupper og voksengrupper. Jeg har  beskæftiget mig  meget med terapigrupper for både børn, unge og voksne der er vokset op i misbrugsfamilier (Alkohol og stof).  Derudover tilbyder jeg  grupper for pårørende til misbrugere, kvindegrupper og mandegrupper.

Jeg har desuden et samarbejde med min kollega Cand Psych Janna Sonne Hansen hvor vi fra tilbyder “Efter-Volds Grupper” for kvinder der har levet med en voldelig partner.

 

OM ANNA

Anna Gjerluf - psykoterapeut MPF

For mig handler terapi om god kemi og en varm og åben dialog mellem to mennesker.

Teknikker og metoder kommer ikke før den autentiske relation mellem dig og mig.

Jeg har terapipraksis i København K og Ærø.

TIDSBESTILLING

Ønsker du at bestille en tid, eller har du spørgsmål til et terapiforløb, er du velkommen til at ringe til mig.

Læg en besked eller send en sms, hvis jeg er optaget, så ringer jeg tilbage.

PRAKSISADRESSE

Strandgade 6
1401 København K
-
Købmandsgaarden
Torvet 5, 1 sal
5970 Ærøskøbing