Om Anna Gjerluf

Jeg har de sidste 19 år arbejdet med psykoterapi, herunder individuel terapi, gruppeterapi, børne- og ungegrupper og familiesamtaler.  Jeg underviser fagpersoner og terapeuter i misbrug og misbrugsfamiliens dynamik. Jeg taler højt om at nedbryde tabuer og gør mit til, at forbedre forholdene for børn i alkohol- og stoffamilier samt for kvinder/børn udsat for vold.

Uddannelse

Jeg er uddannet psykoterapeut  fra Psykoterapeutisk Institut  2004 og har desuden en masteruddannelse i gestaltterapi og en efteruddannelse i kropspsykoterapi.  Jeg modtager løbende supervision,  går i egen terapi og efteruddanner mig  på div. efteruddannelser og kurser.

Jeg er uddannet børnegruppeleder samt efteruddannet i Relationel Biologisk chok/traume terapeut ved cand.psych. Ulla Rung Weeke.

Jeg har bred erfaring med gruppeterapi, individuel terapi, støttede og rådgivende samtaler, teenagere i terapi, familierådgivning/familieterapi og børnegrupper.

Jeg har arbejdet 13 år i TUBA København og sidenhen 5 år Københavns Kommune som Børne- og familieterapeut i den åbne og anonyme rådgivning DeDrikkerDerhjemme. Jeg har  arbejdet med 0-6 årige børn  på døgn-/familieinstitution og har arbejdet med støttet og overvåget samvær mellem anbragte børn og deres biologiske forældre. Jeg er ansat i den åbne anonyme familierådgivning FriAfMisbrug som hjælper helt almindelige forældre med et problematisk brug af alkohol eller stoffer.

 

Særlige interesseområder

Jeg er uddannet til at kunne arbejde med mennesker der er vokset op med tabuer/hemmeligheder i dysfunktionelle familier, herunder misbrugsfamilier.

Jeg interesserer mig for at finde ud af hvad ens barndom betyder for et sundt voksenliv. Mennesker i terapi hos mig finder ofte nye sammenhænge omkring dem selv og deres opvækst. Sammenhænge som de ikke har vidst har en indflydelse på deres nuværende liv.

Jeg har stor  interesse i at hjælpe børn og unge og deres familier til bedre trivsel. Min store passion er at hjælpe mennesker til at komme hjem til sig selv og få det liv de gerne vil have, og som de fortjener.

Jeg tror på det ansvarlige liv, at vi hver især er ansvarlige både for de valg og de fravalg vi træffer. Jeg tror på at uanset baggrund og opvækstvilkår så er der altid en vej!

Mere personligt om mig selv er jeg gift og har to børn. En dreng på 15 og en datter på 9. Jeg har selv personlige erfaringer med at været vokset op i en familie med alkoholproblemer og ved hvor vigtigt det er at få kvalificeret hjælp til at komme videre for alle parter i familien. 

 

Jeg er fuldgyldigt medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

 

 

Min metode

Måden jeg arbejder på, er indenfor den oplevelsesorienterede psykoterapi. Dette betyder at jeg ikke analyserer eller fortolker dig. Du er eksperten på dit eget liv, jeg har ikke en endegyldig sandhed at fortælle dig. Min tilgang er ligeværdig og undersøgende. Den oplevelsesorienterede terapi har rødder i den eksistentialistiske og humanistiske terapi.

Jeg benytter mig  deusuden af kropsterapeutiske metoder og øvelser, når det giver mening for den enkelte. Jeg tror på, at når vi arbejder med krop, sind og psyke som en helhed kan det øge vores livsglæde. Via terapien kan du lære at mærke dig selv på en ny måde. Alle øvelser er frivillige og altid ledsaget af samtale mellem os.

Min overordnede værdi er at møde ethvert menneske åbent, og forsøge at skabe en ny terapi til hver enkelt. Det er vigtigt at du ved, at der ikke er noget du skal, når du er i terapi. Du er som du er, og det er dig der bestemmer, hvad du vil arbejde med, tale om og dele med mig. Terapi handler nemlig om dig! Jeg er din fortrolige samtalepartner og en god lytter.

Jeg har specialiseret viden om det at vokse op i misbrug og derfor kommer der mange der har netop de problematikker med sig hos mig, men alle er velkomne hvis de har lyst til udvikling.

Jeg tror på at enhver af os har ret til at få hjælp til et tilbageblik, der kan forklare mønstre, skabe forståelse for hvem man er og ens rolle i familien eller i andre sammenhænge. Teknikker og metoder må aldrig stå i vejen for den åbne og autentiske relation mellem mig og dig. Jeg tror og mener, at tabuer skal nedbrydes, også selvom vejen dertil kan være lang. Læs hvad andre siger om deres psykoterapiforløb hos mig.

 

OM ANNA

Anna Gjerluf - psykoterapeut MPF

For mig handler terapi om god kemi og en varm og åben dialog mellem to mennesker.

Teknikker og metoder kommer ikke før den autentiske relation mellem dig og mig.

Jeg har terapipraksis i København K og Ærø.

TIDSBESTILLING

Ønsker du at bestille en tid, eller har du spørgsmål til et terapiforløb, er du velkommen til at ringe til mig.

Læg en besked eller send en sms, hvis jeg er optaget, så ringer jeg tilbage.

PRAKSISADRESSE

Strandgade 6
1401 København K
-
Købmandsgaarden
Torvet 5, 1 sal
5970 Ærøskøbing