Anna

Om Psykoterapeut Anna Gjerluf – København

Jeg er født i 1978 og  har over 17 års erfaring med terapeutiske og rådgivende samtaler, både med individuel psykoterapi og gruppeterapi.

Uddannelse

Jeg er uddannet psykoterapeut  fra Psykoterapeutisk Institut sommeren 2004 og har desuden en master-uddannelse i gestaltterapi og en efteruddannelse i kropsterapi.  Jeg modtager løbende supervision,  går i egen terapi og efteruddanner mig løbende på div. efteruddannelser og kurser. Jeg er uddannet børnegruppeleder samt efteruddannet i Relationel Biologisk chok/traume terapeut ved cand.psych. Ulla Rung Weeke.

Jeg har bred erfaring med gruppeterapi, individuel terapi, støttede og rådgivende samtaler, teenagere i terapi samt familiesamtaler. Jeg har arbejdet først  13 år i TUBA København og Sidenhen i Københavns Kommune som Børne og Familieterapeut i DeDrikkerDerhjemme.
Jeg har pædagogisk erfaring med børn fra 0-6 år der er døgnanbragte på familieinstitution og også arbejdet med støttet og overvåget samvær mellem anbragte børn og deres forældre.

Særlige interesseområder

Jeg er specialiseret til at kunne arbejde med mennesker der er vokset op med traumer, derfor ved jeg  meget om hvad det kan betyde at vokse op i familier, der ikke fungerer optimalt. Jeg interesserer mig for opvækstens betydning for ens voksenliv. Jeg er specialiseret i at kunne arbejde med mennesker der er vokset op i dysfunktionelle misbrugsfamilier. Det vigtigt at få hjælp hvis ens forældre har skadet en, og det skader at vokse op med misbrug. Folk finder ofte  nye sammenhænge omkring dem selv og deres opvækst, når de går i terapi hos mig, sammenhænge som de ikke har vidst har en indflydelse på deres nuværende liv.

Min store passion og interesse er at hjælpe mennesker til at komme hjem til sig selv og få det liv de gerne vil have, og som de fortjener. Jeg tror på det ansvarlige liv, at vi hver især er ansvarlige både for de valg og de fravalg vi træffer. Jeg er fuldgyldigt medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Min metode

Måden jeg arbejder på, er indenfor den oplevelsesorienterede psykoterapi.  Jeg benytter mig desuden af kropsterapeutiske metoder og øvelser, når det giver mening for den enkelte. Jeg tror på, at når vi arbejder med krop, sind og psyke som en helhed kan det øge vores livsglæde. Via terapien kan du lære at mærke dig selv på en ny måde. Alle øvelser er frivillige og altid ledsaget af samtale mellem os.

Jeg lægger  vægt på samspillet mellem mennesker og din oplevelse af din egen  verden. Min overordnede værdi er at møde ethvert menneske åbent, og forsøge at skabe en ny terapi til hver enkelt. Det er vigtigt at du ved, at der ikke er noget du skal, når du er i terapi. Du er som du er, og det er dig der bestemmer, hvad du vil arbejde med, tale om og dele med mig. Terapi handler nemlig om dig! Jeg er din fortrolige samtalepartner og en god lytter. Jeg har specialiseret viden om det at vokse op i misbrug og derfor kommer der mange der har netop de problematikker med sig hos mig, men uanset hvilken baggrund de mennesker der kommer hos mig har, ser jeg ethvert menneske som værdigt og jeg tror på det ansvarlige liv. At enhver af os har ret til at få hjælp til et tilbageblik, der kan forklare mønstre, skabe forståelse for hvem man er og ens rolle i familien eller i andre sammenhænge. Teknikker og metoder må aldrig stå i vejen for den åbne og autentiske relation mellem mig og dig. Jeg tror og mener, at tabuer skal nedbrydes, også selvom vejen dertil kan være lang. Læs hvad andre siger om deres psykoterapiforløb hos mig.

Web Design by WDV STUDIO