Psykoterapi

Psykoterapi København

Psykoterapi kan være med til, at du lærer dig selv bedre at kende. Når du lærer dig selv at kende vil du lettere kunne mærke dine  behov, og dermed kan du bedre handle ud fra dem. Du vil opleve at du bliver mere dig selv, og at du får det bedre.

Jeg tror på, at de oplevelser, lidelser og traumer du bærer med dig fra dine tidlige år, som oftest kan bære ansvaret for, hvordan du som voksen former og forvalter dit liv. Jeg tror på, at det forhold der har været og er til dine forældre/omsorgspersoner har betydning for din selvopfattelse i dag og de problemer du løber ind i. Mange har mest lyst til at ”glemme det og lægge det langt væk”, men rigtig tit er det sådan, og måske især når man har svære oplevelser og problematikker med sig, at det kan være nødvendigt at få talt om og mærket de ting der er sket i ens liv. I terapien hjælper jeg dig med at få en  forståelse af din fortid og en forståelse af, hvordan den påvirker dit liv nu og her – en bearbejdelse. Vi kigger på hvilke strategier du har og hvilke der måske skal udfordres fordi de skaber for meget ballade i sit liv.

Mit håb er, at du med psykoterapi kan have et så godt liv som muligt med de udfordringer der er. Det bliver aldrig et problemløst liv, men som psykoterapeut kan jeg hjælpe dig til, at du kan varetage de problemstillinger du løber ind i på en mere hensigtsmæssig måde. Dermed kan du med psykoterapi, få fornyet lyst og energi til livet med alt hvad det indeholder. Du kan med fordel arbejde med dine uhensigtsmæssige mønstre, da det kan give dig mere ro i dit liv.  Jeg tror ikke på, at jeg som psykoterapeut er ekspert på dig og kan give dig et ”hurtigt fix”, jeg tror på, at du kan lære at møde dig selv på en ny og mere hensigtsmæssig måde, så du kan opnå større livsglæde, kærlighed og glæde i dig selv og sammen med andre.

 Noget af det jeg hjælper dig med i psykoterapien er hvis du:

Jeg tilbyder psykoterapi i København. Kontakt mig på +45 2681 9000 eller e-mail annagnielsen@gmail.com for nærmere information.

Web Design by WDV STUDIO